FysioGrow
CrossFit Ninja’s
Mercuriusweg 12
2516 AD Den Haag

IBAN: NL91 INGB 0634 9720 22
BIG nummer: 09922269904
KRF registratienr: 436666
KVK nummer: 68248555


FysioGrow - Fysiotherapie in Den Haag Binckhorst

De nieuwe behandelkamer bij de CrossFit Ninja’s is klaar! Op deze super locatie kan FysioGrow nog betere zorg aanbieden.

⁠⁠Waarom? Omdat we op deze locatie gebruik kunnen maken van alle faciliteiten van de CrossFit Ninja’s. We kunnen dus de oefentherapie uitbreiden, maar ook nog beter sport-specifieke problemen oplossen. Daarnaast is de sfeer bij de CrossFit Ninja’s zeer fijn!⁠⁠ Met onze locaties bij de CrossFit Ninja’s en de Werkplaats PT durven we best te stellen dat we op de 2 mooiste locaties van Den Haag terecht zijn gekomen. En daar zijn we dankbaar voor!⁠⁠ Heb je een probleem met bewegen wat wij samen met jou mogen oplossen? Maak dan een afspraak en we zien elkaar snel!

  Contact opnemen

  info@fysiogrow.nl
  06 18 55 41 41

  Ma 09:30-20:00
  Di 09:30-20:00
  Woe 09:30-20:00
  Do 09:30-20:00
  Vrij 09:30-17:00
  Za Op afspraak
  Zo Gesloten

  Klachtenvrij leven, kan dat?

  Zorgkaart Nederland

  Daan, mijn behandelaar, luisterde goed naar mijn klachten en stelde samen met mij een plan op om deze aan te pakken. Tijdens de sessies evalueerden we telkens hoe het met mijn rug ging en hij paste daarop de behandelmethodes aan. Aan het begin van mijn traject maakte Daan de belofte dat ik pijnloos en met een goede houding de praktijk zou verlaten. Die belofte is hij nagekomen.

  5/5

  Klachtenregeling

   

  Wij doen al het mogelijke om jou de hulp te bieden die je nodig hebt. Goed onderling contact is daarbij heel belangrijk. Gelukkig zijn de meeste cliënten tevreden over de behandeling die zij krijgen. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Ben je ontevreden over bepaalde zaken of heb je een klacht? Lees dan verder.

  Maak uw probleem bespreekbaar

  Bespreek jouw probleem eerst met jouw behandelend fysiotherapeut. Misschien komen jullie er samen al uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent, of wat je bij een volgende behandeling anders wilt. Het beste is om een aparte afspraak te maken, zodat de behandelaar voldoende tijd voor jou kan uittrekken. Jullie kunnen dan samen zoeken naar een bevredigende oplossing.

  Advies over patiëntrechten en klachtwegen

  Als je het moeilijk vindt jouw behandelend fysiotherapeut rechtstreeks te benaderen, of jullie komen er samen niet uit, dan kun je je wenden tot een regionaal Adviespunt van Zorgbelang Nederland bij jou in de buurt. Zorgbelang Nederland werkt onafhankelijk van de hulpverleners en instellingen in de gezondheidszorg. Zij adviseren cliënten telefonisch of via de mail over patiëntrechten en klachtwegen.

  Voor meer informatie en de regionale adviespunten: www.zorgbelang-nederland.nl of telefonisch 0900 243 70 70 (€ 0,10 per minuut).

  Klachtenloket Paramedici – Klachtenregeling Fysiotherapie

  Misschien heb je een ernstige klacht en wil je daarover een uitspraak van de Klachtencommissie waaronder de fysiotherapeut valt. Of jullie komen in het gesprek met de fysiotherapeut niet tot overeenstemming, dan kun je jouw klacht formeel indienen bij Klachtenloket Paramedici voor ergotherapeuten en oefentherapeuten, www.klachtenloketparamedici.nl en bij het Secretariaat Klachtenregeling Fysiotherapie voor fysiotherapeuten. Extra informatie over klachtenregeling vindt je hier.

  NAAR BOVEN