Fysiotherapie Den Haag Binckhorst - FysioGrow

Zorgkaart Nederland

Ik ben ontzettend tevreden met de behandeling van mijn rug-, nek- en schouderklachten bij FysioGrow. Alles werd duidelijk uitgelegd, van wat het probleem was tot wat ik zelf kon bijdragen qua oefeningen en wat voor effect elke oefening zou hebben op mijn rug en schouders. Alles ging op een heel professionele en vriendelijke manier.

5/5

Welkom bij FysioGrow – Fysiotherapie Den Haag! Je bent hier omdat je hulp nodig hebt bij het herstel van jouw pijnklacht of bewegingsbeperking. Wij zijn er trots op om je te voorzien van hoogwaardige fysiotherapeutische zorg die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu een sportblessure hebt opgelopen, herstelt van een operatie of gewoon wilt werken aan het verbeteren van je algemene gezondheid en welzijn, ons team van ervaren fysiotherapeuten staat voor je klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken.

Fysiotherapie in Den Haag: Waarom een afspraak maken bij FysioGrow?

 1. Professionele Expertise:

Bij FysioGrow – Fysiotherapie Den Haag, geloven we in het bieden van de hoogste kwaliteit fysiotherapiebehandelingen. Onze therapeuten zijn deskundig opgeleid en hebben ruime ervaring in het behandelen van diverse musculoskeletale aandoeningen en andere gezondheidsproblemen. We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en passen evidence-based behandelmethoden toe om jou de best mogelijke zorg te bieden.

 1. Persoonlijke Aandacht:

Bij FysioGrow – Fysiotherapie Den Haag staat jouw welzijn centraal. We begrijpen dat iedere persoon uniek is en een individuele benadering vereist. Tijdens jouw eerste afspraak zullen we een uitgebreide evaluatie uitvoeren om jouw specifieke klachten en behoeften beter te begrijpen. Op basis hiervan stellen we een op maat gemaakt behandelplan op dat is afgestemd op jouw persoonlijke doelen en omstandigheden. Gedurende het hele behandeltraject zullen we nauw met je samenwerken om jouw vooruitgang te bewaken en eventueel aanpassingen aan te brengen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt.

 1. Breed Behandelaanbod:

Bij FysioGrow – Fysiotherapie Den Haag bieden we een breed scala aan behandeltechnieken en -modaliteiten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in diverse gebieden, waaronder sportrevalidatie, orthopedische revalidatie, neurologische revalidatie en meer. Of je nu kampt met rugpijn, een blessure aan de knie hebt, herstelt van een beroerte of wilt werken aan het verbeteren van jouw sportprestaties, wij hebben de kennis en vaardigheden om je te helpen. Onze behandelingen omvatten onder andere oefentherapie, mobilisatietechnieken, manuele therapie, dry needling en meer. We streven ernaar om de meest effectieve behandelingen toe te passen om jouw herstel te bevorderen en jouw pijn te verminderen.

    4. Nieuwe behandelkamer:

De nieuwe behandelkamer van FysioGrow Fysiotherapie Den Haag bij de CrossFit Ninja’s is klaar! Op deze super locatie kan FysioGrow nog betere zorg aanbieden.

⁠⁠Waarom? Omdat FysioGrow Fysiotherapie Den Haag op deze locatie gebruik kunnen maken van alle faciliteiten van de CrossFit Ninja’s. We kunnen dus de oefentherapie uitbreiden, maar ook nog beter sport-specifieke problemen oplossen. Daarnaast is de sfeer bij de CrossFit Ninja’s zeer fijn!⁠⁠ Met onze locaties bij de CrossFit Ninja’s en de Werkplaats PT durven we best te stellen dat we op de 2 mooiste locaties van Den Haag terecht zijn gekomen. En daar zijn we dankbaar voor!⁠⁠

Maak vandaag nog een afspraak bij FysioGrow:

Als je op zoek bent naar hoogwaardige fysiotherapeutische zorg in Den Haag, zoek dan niet verder dan FysioGrow – Fysiotherapie Den Haag. Ons ervaren en toegewijde team staat klaar om je te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken en je te ondersteunen tijdens jouw herstelproces. Neem vandaag nog contact met ons op of boek een afspraak via onze website. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij FysioGrow – Fysiotherapie Den Haag en je te helpen jouw optimale gezondheid en welzijn te bereiken

  Contact opnemen

  info@fysiogrow.nl
  06 18 55 41 41

  Ma 09:30-20:00
  Di 09:30-20:00
  Woe 09:30-20:00
  Do 09:30-20:00
  Vrij 09:30-17:00
  Za Op afspraak
  Zo Gesloten

  Klachtenvrij leven, kan dat?

  Zorgkaart Nederland

  Daan, mijn behandelaar, luisterde goed naar mijn klachten en stelde samen met mij een plan op om deze aan te pakken. Tijdens de sessies evalueerden we telkens hoe het met mijn rug ging en hij paste daarop de behandelmethodes aan. Aan het begin van mijn traject maakte Daan de belofte dat ik pijnloos en met een goede houding de praktijk zou verlaten. Die belofte is hij nagekomen.

  5/5

  Klachtenregeling

   

  Wij doen al het mogelijke om jou de hulp te bieden die je nodig hebt. Goed onderling contact is daarbij heel belangrijk. Gelukkig zijn de meeste cliënten tevreden over de behandeling die zij krijgen. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Ben je ontevreden over bepaalde zaken of heb je een klacht? Lees dan verder.

  Maak uw probleem bespreekbaar

  Bespreek jouw probleem eerst met jouw behandelend fysiotherapeut. Misschien komen jullie er samen al uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent, of wat je bij een volgende behandeling anders wilt. Het beste is om een aparte afspraak te maken, zodat de behandelaar voldoende tijd voor jou kan uittrekken. Jullie kunnen dan samen zoeken naar een bevredigende oplossing.

  Advies over patiëntrechten en klachtwegen

  Als je het moeilijk vindt jouw behandelend fysiotherapeut rechtstreeks te benaderen, of jullie komen er samen niet uit, dan kun je je wenden tot een regionaal Adviespunt van Zorgbelang Nederland bij jou in de buurt. Zorgbelang Nederland werkt onafhankelijk van de hulpverleners en instellingen in de gezondheidszorg. Zij adviseren cliënten telefonisch of via de mail over patiëntrechten en klachtwegen.

  Voor meer informatie en de regionale adviespunten: www.zorgbelang-nederland.nl of telefonisch 0900 243 70 70 (€ 0,10 per minuut).

  Klachtenloket Paramedici – Klachtenregeling Fysiotherapie

  Misschien heb je een ernstige klacht en wil je daarover een uitspraak van de Klachtencommissie waaronder de fysiotherapeut valt. Of jullie komen in het gesprek met de fysiotherapeut niet tot overeenstemming, dan kun je jouw klacht formeel indienen bij Klachtenloket Paramedici voor ergotherapeuten en oefentherapeuten, www.klachtenloketparamedici.nl en bij het Secretariaat Klachtenregeling Fysiotherapie voor fysiotherapeuten. Extra informatie over klachtenregeling vindt je hier.

  NAAR BOVEN