Fysiotherapie Den Haag - FysioGrow

Zorgkaart Nederland

Ik ben ontzettend tevreden met de behandeling van mijn rug-, nek- en schouderklachten bij FysioGrow. Alles werd duidelijk uitgelegd, van wat het probleem was tot wat ik zelf kon bijdragen qua oefeningen en wat voor effect elke oefening zou hebben op mijn rug en schouders. Alles ging op een heel professionele en vriendelijke manier.

5/5

Welkom bij Fysio Grow - Fysiotherapie Den Haag!

Je bent hier omdat je hulp nodig hebt bij het herstel van jouw pijnklacht of bewegingsbeperking. Als je op zoek bent naar Fysiotherapie in Den Haag dan hebben wij alle expertise in huis om je hierbij uitstekend te helpen! Op deze pagina lees alles over onze locatie in Den Haag Binckhorst.

Openingstijden Fysiotherapie Den Haag

Ma 09:30-20:00
Di 09:30-20:00
Woe 09:30-20:00
Do 09:30-20:00
Vrij 09:30-17:00
Za Op afspraak
Zo Gesloten

Fysiotherapie Den Haag FysioGrow
Google review van Pui San Choi
Google review van Pui San Choi
Lees verder
Daan heeft me geholpen met het verhelpen van mijn blessure. Ik vind het heel fijn dat er geluisterd word en op detail wordt onderzocht. Zeker aanbevolen! Daarnaast vriendelijk en behulpzaam 👍 ….
  1. Over ons: 

Bij FysioGrow – Fysiotherapie Den Haag geloven we in het bieden van de hoogste kwaliteit fysiotherapiebehandelingen. Onze therapeuten hebben brede expertise en hebben ruime ervaring met het behandelen van diverse pijnklachten zoals;

  • Rugklachten; hernia’s, osteoporose, stenose, a-specifieke lage rugklachten, ischias, lumbosacrale radiculaire pijn, sacro-iliacale gewrichtspijn.
  • Schouderklachten; impingement, SAPS, schouderluxatie, frozen shouder, schouderinstabliteit, slijmbeursontsteking, schouderartrose.
  • Nekklachten; cervicogene nekpijn, cevicale gewrichtspijn, cervicale radiculaire nekpijn, stijve nekspieren, whiplash.
  • Knieklachten; gescheurde meniscus, kruisbandletsel, patellofemorale pijn, knieartrose, runnersknee, jumpersknee, hamstringsklachten, ontstoken slijmbeurs.
  • Enkelklachten; gescheurde enkelbanden, kuitklachten, verzwikte enkel, enkelbreuk.
  • Elleboogklachten; tenniselleboog, golferselleboog, RSI, Thoracic Outlet Syndroom.

We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en passen evidence-based behandelmethoden toe om jou de best mogelijke zorg te bieden.

  1. Persoonlijke Aandacht:

Bij FysioGrow – Fysiotherapie Den Haag staat jouw welzijn centraal. We begrijpen dat iedere persoon uniek is en een individuele benadering vereist. Tijdens jouw eerste afspraak zullen we een uitgebreide evaluatie uitvoeren om jouw specifieke klachten en behoeften beter te begrijpen. Op basis hiervan stellen we een op maat gemaakt behandelplan op dat is afgestemd op jouw persoonlijke doelen en omstandigheden. Gedurende het hele behandeltraject zullen we nauw met je samenwerken om jouw vooruitgang te bewaken en eventueel aanpassingen aan te brengen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt.

  1. Breed Behandelaanbod:

Bij FysioGrow – Fysiotherapie Den Haag bieden we een breed scala aan behandeltechnieken en -modaliteiten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in diverse gebieden, waaronder sportrevalidatie, orthopedische revalidatie, neurologische revalidatie en meer. Of je nu kampt met rugpijn, een blessure aan de knie hebt, herstelt van een beroerte of wilt werken aan het verbeteren van jouw sportprestaties, wij hebben de kennis en vaardigheden om je te helpen. Onze behandelingen omvatten onder andere oefentherapie, mobilisatietechnieken, manuele therapie, dry needling en meer. We streven ernaar om de meest effectieve behandelingen toe te passen om jouw herstel te bevorderen en jouw pijn te verminderen.

    4. Nieuwe behandelkamer:

De nieuwe behandelkamer van FysioGrow Fysiotherapie Den Haag bij CrossFit Den Haag is  klaar! Op deze super locatie kan FysioGrow nog betere zorg aanbieden.

⁠⁠Waarom? Omdat FysioGrow Fysiotherapie Den Haag op deze locatie gebruik kunnen maken van alle faciliteiten van CrossFit Den Haag. We kunnen dus de oefentherapie uitbreiden, maar ook nog beter sport-specifieke problemen oplossen. Daarnaast is de sfeer bij CrossFit Den Haag zeer fijn!⁠⁠ Met onze locaties bij de CrossFit Den Haag en de Werkplaats PT durven we best te stellen dat we op de 2 mooiste locaties van Den Haag terecht zijn gekomen. En daar zijn we dankbaar voor!⁠⁠

Maak vandaag nog een afspraak bij FysioGrow:

Als je op zoek bent naar hoogwaardige fysiotherapeutische zorg in Den Haag, zoek dan niet verder dan FysioGrow – Fysiotherapie Den Haag. Ons ervaren en toegewijde team staat klaar om je te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken en je te ondersteunen tijdens jouw herstelproces. Neem vandaag nog contact met ons op of boek een afspraak via onze website. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij FysioGrow – Fysiotherapie Den Haag en je te helpen jouw optimale gezondheid en welzijn te bereiken

Onze fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij Fysiotherapie Den Haag

Daan Lansdorp

Shana Somá Mastrascusa

Daan Lansdorp: Fysiotherapeut, fasciatherapie, stuitklachten, sport gerelateerde klachten, dry needling, Neural Reset Therapy, 4xT methode, orthopedische revalidatie

Shana Somá Mastrascusa: Fysiotherapeut, dry needling, sportgerelateerde klachten, medical taping, orthopedische revalidatie

 

Google Review van Lilian
Google Review van Lilian
Lees verder
Daan is een topper. Na een jarenlange schouderblessure heeft hij weer mij naar nagenoeg pijnvrij sporten geholpen. Ik crossfit, en lift dus weer met plezier. Daan is kundig en geduldig en weet -letterlijk- de vinger op de zere plek te leggen.

Zonder beperking bewegen, kan dat?

Zorgkaart Nederland

Daan, mijn behandelaar, luisterde goed naar mijn klachten en stelde samen met mij een plan op om deze aan te pakken. Tijdens de sessies evalueerden we telkens hoe het met mijn rug ging en hij paste daarop de behandelmethodes aan. Aan het begin van mijn traject maakte Daan de belofte dat ik pijnloos en met een goede houding de praktijk zou verlaten. Die belofte is hij nagekomen.

5/5
NAAR BOVEN