Wat maakt het verschil?

Als we samen jouw doelen hebben bereikt, zorgen we dat de resultaten blijvend zijn. Dat kunnen we waarmaken doordat de oorzaak van jouw probleem is opgelost en je zelf in staat bent de oorzaak de baas te blijven.

Wij gaan voor 80-100% pijnvrij in zo min mogelijk behandeling.

Eerst stellen we jouw precieze doelen vast. Na 5 behandelingen evalueren we of jouw doelen behaald zijn. Meestal is dit het geval. Zo niet, dan zoeken we samen naar het beste vervolg. 

Langere behandelsessies (50 minuten tegenover 25 minuten bij de meeste fysiotherapiepraktijken), dus kortere behandeltrajecten.

Wij kunnen het maximale uit elke behandeling halen omdat we meer tijd voor je hebben. Alle onderdelen van jouw behandelplan bespreken we en voeren we uit. We komen tot de oorzaak van jouw probleem en lossen het op. Geen haastige spoed, maar volledige aandacht voor jou!

De beste hands-on technieken gecombineerd met een oefenprogramma op maat.

Wij maken gebruik van de beste hands-on technieken (klik op de techniek hieronder voor meer info);

Hiermee zetten we eerst de deur open om weer vrij te kunnen bewegen. Daarnaast stellen we een doelgericht oefenprogramma op, speciaal voor jou. Ook de verbinding tussen lichaam en geest, voeding, ademhaling, vitamines en mineralen nemen we mee in jouw behandelplan.

Klachtenvrij leven, kan dat?

Zorgkaart Nederland

Daan, mijn behandelaar, luisterde goed naar mijn klachten en stelde samen met mij een plan op om deze aan te pakken. Tijdens de sessies evalueerden we telkens hoe het met mijn rug ging en hij paste daarop de behandelmethodes aan. Aan het begin van mijn traject maakte Daan de belofte dat ik pijnloos en met een goede houding de praktijk zou verlaten. Die belofte is hij nagekomen.

5/5

Maak direct een afspraak

Stap voor stap werken we toe naar een blijvend, pijnvrije situatie. Dit doen we door de beste hands-on technieken te combineren met een op maat gemaakt oefenprogramma. Ook kijken we naar aanpassingen die je in jouw dagelijks leven kunt doen om de klachten te voorkomen.

NAAR BOVEN
Arrow