Over Daan

Daan Lansdorp

Mijn drijfveer is om andere mensen te helpen en een bijdrage te kunnen geven aan hun kwaliteit van leven. Daarnaast wil ik het beste uit mijzelf halen, de grenzen van mijn kunnen testen in alles wat ik doe. Dat zal ik vast aan mijn tijd bij Defensie hebben overgehouden…

Na eerst een mooie baan als Officier bij de Koninklijke Luchtmacht te hebben vervuld, kreeg ik rond mijn 25e een belangrijk keuzemoment in mijn leven… Ga ik uit de volgende functies in deze carrière nog genoeg voldoening halen? Dat leek mij niet het geval, dus ik koos voor een radicale omslag; ik ga mensen met hun gezondheid ondersteunen als fysiotherapeut!

Ik heb geen moment spijt gehad van deze keuze, want dit is echt mijn passie geworden. Ik haal veel voldoening uit de blijdschap die cliënten uitspreken als we er samen voor hebben gezorgd dat hun kwaliteit van leven weer een stuk is verbeterd.

Na eerst voor diverse fysiotherapie praktijken te hebben gewerkt, kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik een praktijk wilde starten die aansloot op mijn denkwijze. Na eerst meer ervaring te hebben opgedaan met diverse opleidingen en cursussen, was in april 2021 het moment daar; de geboorte van FysioGrow!

Ik ben FysioGrow gestart met de intentie om mensen op de best mogelijke manier te kunnen helpen met hun pijn- en bewegingsklachten. We gaan daarbij uit van echt maatwerk, er zitten namelijk zoveel verschillen tussen de mensen die wij behandelen.. daarom is iedereen welkom bij ons!

We luisteren daarbij goed naar jouw verhaal. Je hebt dus ergens pijn gekregen, maar wat is de oorzaak daar precies van? Om dat te ontdekken moeten we verder kijken dan alleen die pijnlijke plek. We kijken naar de samenwerking tussen gewrichten en spierketens, fysieke belasting op jouw lichaam, houdingspatronen, psychische stress, overige fysiologie (voeding, hormonale factoren, chronische oorzaken, littekenweefsel, etc.). Maar ook kunnen emoties een rol spelen bij de ontwikkeling van pijnklachten. Vaak spelen er zaken in het onderbewustzijn van mensen die invloed kunnen hebben op de beleving van pijn. Allemaal zaken dus die we op een rijtje willen hebben om het beste behandelplan te kunnen opstellen!

Het doel voor de komende jaren is om FysioGrow te laten uitgroeien tot een praktijk waar fysiotherapie op het hoogste niveau wordt aangeboden. Daarbij is de samenwerking met de Werkplaats PT, CrossFit Ninja’s en Elite Gym in Den Haag een belangrijk onderdeel. Maar ook het zelf opleiden van personeel volgens onze methode zal ervoor zorgen dat er bij FysioGrow zoveel mogelijk mensen met een tevreden gevoel de deur uit lopen. Ik kijk erg uit naar deze toekomst!

De complexe puzzel van het menselijk lichaam

De complexe puzzel van het menselijk lichaam heeft namelijk even de tijd nodig om opgelost te worden. Een fysiotherapiebehandeling duurt normaal gesproken 25 minuten. In mijn visie moeten niet alleen de bewegingsbeperking en/of de pijnklacht aangepakt worden. Voor een blijvend resultaat moeten ook leefstijlpatronen of een goede analyse van de sportbelasting in kaart worden gebracht. Daar moet dan ook ruimte voor zijn tijdens de behandeling!

Bij FysioGrow is die ruimte er. Doordat we 50 minuten de tijd nemen voor jou, kunnen we tijdens de behandeling meer resultaat boeken. Hierdoor zal het totale aantal behandelingen beperkt blijven. Na 5 behandelingen maken we standaard de balans op. Maar als je eerder klaar bent, stoppen we voor die tijd, natuurlijk!

Samen zoeken we naar de bronnen van jouw gezondheidsklacht. In eerste instantie werk ik ‘hands-on’ met effectieve technieken om jou beter te laten bewegen. Daarna gaan we over op ‘hands-off’. We werken aan optimale beweeglijkheid, kracht en stabiliteit. Ook krijg je veel inzicht in wat je tijdens je dagelijks leven kunt aanpassen om de oorzaak van de klachten aan te pakken. Hierdoor blijf je langdurig gezond en klachtenvrij!

Zorgkaart Nederland

Ik ben ontzettend tevreden met de behandeling van mijn rug-, nek- en schouderklachten. Alles werd duidelijk uitgelegd, van wat het probleem was tot wat ik zelf kon bijdragen qua oefeningen en wat voor effect elke oefening zou hebben op mijn rug en schouders. Alles ging op een heel professionele en vriendelijke manier.

5/5

Maak een afspraak

Gelijk een fysiotherapeut spreken?
Stel gemakkelijk je vraag via WhatsApp.

Pijnklachten

Wij maken los wat vast zit. Wij maken sterk wat verzwakt is. We herstellen de balans in jouw lichaam.

Methode

We gaan samen op zoek naar de oorzaken van jouw pijnklachten en zorgen voor een duurzaam resultaat.

NAAR BOVEN