Fysiotherapie in Scheveningen -FysioGrow

FysioGrow
De Pier
Strandweg 150
2586 JW Den Haag

IBAN: NL91 INGB 0634 9720 22
BIG nummer: 09922269904
KRF registratienr: 436666
KVK nummer: 68248555

Fysiotherapie in Scheveningen

FysioGrow Fysiotherapie Scheveningen is een fysiotherapiepraktijk gevestigd op de Pier in Scheveningen. Wij bieden fysiotherapie aan voor bijna alle pijnklachten en bewegingsbeperkingen. Als je last hebt van een blessure of pijnlijke klachten ervaart, kan fysiotherapie helpen bij het herstellen en voorkomen van verdere problemen.

Het team van FysioGrow Fysiotherapie Scheveningen bestaat uit ervaren fysiotherapeuten en biedt professionele en persoonlijke zorg om je te helpen herstellen en je gezondheid te verbeteren. Of je nu een sportblessure hebt opgelopen of herstelt van een operatie, wij staan voor je klaar om je te helpen.

Onze behandelingen omvatten onder meer manuele therapie, oefentherapie en sportfysiotherapie. We werken nauw samen met onze patiënten om een behandelplan op maat te maken dat past bij hun individuele behoeften en doelen. FysioGrow Fysiotherapie Scheveningen is uitgerust met moderne apparatuur en we gebruiken de nieuwste technieken en methoden om de beste resultaten te behalen.

Als je op zoek bent naar professionele en persoonlijke fysiotherapie in Scheveningen, neem dan gerust contact met ons op. We zijn toegewijd aan het helpen van onze patiënten bij het herstellen en behouden van een gezond en actief leven.  Hieronder zie je een overzicht van alle klachten die we behandelen. FysioGrow Fysiotherapie Scheveningen is gevestigd op de Pier en werken daar samen met de Werkplaats PT.

De route naar FysioGrow op de Pier

Klachtenvrij leven, kan dat?

Zorgkaart Nederland

Daan, mijn behandelaar, luisterde goed naar mijn klachten en stelde samen met mij een plan op om deze aan te pakken. Tijdens de sessies evalueerden we telkens hoe het met mijn rug ging en hij paste daarop de behandelmethodes aan. Aan het begin van mijn traject maakte Daan de belofte dat ik pijnloos en met een goede houding de praktijk zou verlaten. Die belofte is hij nagekomen.

5/5

Klachtenregeling

 

Wij doen al het mogelijke om jou de hulp te bieden die je nodig hebt. Goed onderling contact is daarbij heel belangrijk. Gelukkig zijn de meeste cliënten tevreden over de behandeling die zij krijgen. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Ben je ontevreden over bepaalde zaken of heb je een klacht? Lees dan verder.

Maak uw probleem bespreekbaar

Bespreek jouw probleem eerst met jouw behandelend fysiotherapeut. Misschien komen jullie er samen al uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent, of wat je bij een volgende behandeling anders wilt. Het beste is om een aparte afspraak te maken, zodat de behandelaar voldoende tijd voor jou kan uittrekken. Jullie kunnen dan samen zoeken naar een bevredigende oplossing.

Advies over patiëntrechten en klachtwegen

Als je het moeilijk vindt jouw behandelend fysiotherapeut rechtstreeks te benaderen, of jullie komen er samen niet uit, dan kun je je wenden tot een regionaal Adviespunt van Zorgbelang Nederland bij jou in de buurt. Zorgbelang Nederland werkt onafhankelijk van de hulpverleners en instellingen in de gezondheidszorg. Zij adviseren cliënten telefonisch of via de mail over patiëntrechten en klachtwegen.

Voor meer informatie en de regionale adviespunten: www.zorgbelang-nederland.nl of telefonisch 0900 243 70 70 (€ 0,10 per minuut).

Klachtenloket Paramedici – Klachtenregeling Fysiotherapie

Misschien heb je een ernstige klacht en wil je daarover een uitspraak van de Klachtencommissie waaronder de fysiotherapeut valt. Of jullie komen in het gesprek met de fysiotherapeut niet tot overeenstemming, dan kun je jouw klacht formeel indienen bij Klachtenloket Paramedici voor ergotherapeuten en oefentherapeuten, www.klachtenloketparamedici.nl en bij het Secretariaat Klachtenregeling Fysiotherapie voor fysiotherapeuten. Extra informatie over klachtenregeling vindt je hier.

NAAR BOVEN