Fysiotherapie in Scheveningen - Fysio Grow

Adres Fysio Grow Scheveningen

Openingstijden FysioGrow Scheveningen

Ma 09:30-20:00
Di 09:30-20:00
Woe 09:30-20:00
Do 09:30-20:00
Vrij 09:30-17:00
Za Op afspraak
Zo Gesloten

Parkeren FysioGrow Scheveningen

Fysiotherapie in Scheveningen

 

FysioGrow Scheveningen is een fysiotherapiepraktijk gevestigd op de Pier in Scheveningen. Wij bieden fysiotherapie aan voor bijna alle pijnklachten en bewegingsbeperkingen. Als je last hebt van een blessure of pijnlijke klachten ervaart, kan fysiotherapie helpen bij het herstellen en voorkomen van verdere problemen.

Het team van FysioGrow in Scheveningen bestaat uit ervaren fysiotherapeuten en biedt professionele en persoonlijke zorg om je te helpen herstellen en je gezondheid te verbeteren. Of je nu een sportblessure hebt opgelopen of herstelt van een operatie, wij staan voor je klaar om je te helpen.

Onze behandelingen omvatten onder meer manuele therapie, oefentherapie en sportfysiotherapie. We werken nauw samen met onze patiënten om een behandelplan op maat te maken dat past bij hun individuele behoeften en doelen. FysioGrow Scheveningen is uitgerust met moderne apparatuur en we gebruiken de nieuwste technieken en methoden om de beste resultaten te behalen.

Als je op zoek bent naar professionele en persoonlijke fysiotherapie in Scheveningen, neem dan gerust contact met ons op. We zijn toegewijd aan het helpen van onze patiënten bij het herstellen en behouden van een gezond en actief leven.  Hieronder zie je een overzicht van alle klachten die we behandelen. FysioGrow Scheveningen is gevestigd op de Pier en werken daar samen met de Werkplaats PT.

 

Onze fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij Fysiotherapie Scheveningen Fysio Grow

Daan Lansdorp

Shana Somá Mastrascusa

Daan Lansdorp: Fysiotherapeut, fasciatherapie, stuitklachten, sport gerelateerde klachten, dry needling, Neural Reset Therapy, 4xT methode, orthopedische revalidatie

Shana Somá Mastrascusa: Fysiotherapeut, dry needling, sportgerelateerde klachten, medical taping, orthopedische revalidatie

 

De route naar Fysio Grow op de Pier in Scheveningen

FysioGrow
De Pier
Strandweg 150
2586 JW Den Haag

IBAN: NL91 INGB 0634 9720 22
BIG nummer: 09922269904
KRF registratienr: 436666
KVK nummer: 68248555

Wat is er mogelijk met fysiotherapie bij FysioGrow in Scheveningen?

Zorgkaart Nederland

Daan, mijn behandelaar, luisterde goed naar mijn klachten en stelde samen met mij een plan op om deze aan te pakken. Tijdens de sessies evalueerden we telkens hoe het met mijn rug ging en hij paste daarop de behandelmethodes aan. Aan het begin van mijn traject maakte Daan de belofte dat ik pijnloos en met een goede houding de praktijk zou verlaten. Die belofte is hij nagekomen.

5/5
NAAR BOVEN