Shana Somá Mastrascusa

Ik ben sinds 2019 werkzaam als fysiotherapeut en sindsdien is mijn enthousiasme voor het vak alleen maar gegroeid. Bij mij kun je terecht voor (bijna) alle soorten klachten. 

Het meest interessant vind ik hoofd-, nek- en schouderklachten. Verder heb ik dankzij mijn jaren als fysiotherapeut/sportverzorgster bij diverse rugby- en voetbalverenigingen, ervaring kunnen opdoen op het gebied van sportrevalidatie.

Ook ben ik gestart met de master kinderfysiotherapie maar door covid ben ik na een jaar gestopt. Nu focus ik mij op het volgen van allerlei cursussen. Zo heb ik onlangs de cursus Dry Needling gevolgd. Mijn plan is om te blijven leren en mijzelf verder te ontwikkelen tot de beste versie van mijzelf.

Ik ben van overtuigd dat iedereen uniek is en daardoor de zorg voor iedereen op maat moet zijn. Ik behandel de hele mens en niet alleen de klacht. Ik kijk naar het totaalplaatje alsof het een groot puzzel is. Elke dag met een frisse blik en met positieve energie.

In mijn vrije tijd geniet ik van het leven; ik ben een grote fan van vechtsporten, zelf doe ik al 10 jaar karate en ik zwem ook heel graag. Als ik niet aan het sporten ben, dan ben ik aan het tekenen, basgitaar aan het spelen of aan het rondreizen.

Don’t speak Dutch? No problem! I’m fluent in English, Spanish, Italian, Papiamento and I speak French as well.

De complexe puzzel van het menselijk lichaam

De complexe puzzel van het menselijk lichaam heeft namelijk even de tijd nodig om opgelost te worden. Een fysiotherapie behandeling duurt normaal gesproken 25 minuten. In onze visie moeten niet alleen de bewegingsbeperking en/of de pijnklacht aangepakt worden. Voor een blijvend resultaat moeten ook leefstijlpatronen of een goede analyse van de sportbelasting in kaart worden gebracht. Daar moet dan ook ruimte voor zijn tijdens de behandeling!

Bij FysioGrow in Den Haag en Scheveningen, is die ruimte er. Doordat we 50 minuten de tijd nemen voor jou, kunnen we tijdens de behandeling meer resultaat boeken. Hierdoor zal het totale aantal behandelingen beperkt blijven. Na 5 behandelingen maken we standaard de balans op. Maar als je eerder klaar bent, stoppen we voor die tijd, natuurlijk!

Samen zoeken we naar de bronnen van jouw gezondheidsklacht. In eerste instantie werk ik ‘hands-on’ met effectieve technieken om jou beter te laten bewegen. Daarna gaan we over op ‘hands-off’. We werken aan optimale beweeglijkheid, kracht en stabiliteit. Ook krijg je veel inzicht in wat je tijdens je dagelijks leven kunt aanpassen om de oorzaak van de klachten aan te pakken. Hierdoor blijf je langdurig gezond en klachtenvrij!

Zorgkaart Nederland

Ik ben ontzettend tevreden met de behandeling van mijn rug-, nek- en schouderklachten. Alles werd duidelijk uitgelegd, van wat het probleem was tot wat ik zelf kon bijdragen qua oefeningen en wat voor effect elke oefening zou hebben op mijn rug en schouders. Alles ging op een heel professionele en vriendelijke manier.

5/5

Maak een afspraak

Gelijk een fysiotherapeut spreken?
Stel gemakkelijk je vraag via WhatsApp.

Pijnklachten

Wij maken los wat vast zit. Wij maken sterk wat verzwakt is. We herstellen de balans in jouw lichaam.

Methode

We gaan samen op zoek naar de oorzaken van jouw pijnklachten en zorgen voor een duurzaam resultaat.

NAAR BOVEN